xsim i gevey
Posted: 12 May 2012 09:15 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  10
Joined  2008-04-17

Već duže vremena sam ponosni vlasnik iphonea 3GS (do sada apsolutno najbolji telefon koji sam imao a gomila mi je kroz ruke prošla, uključujući i WM i Android…)

za sada mi je iPad prva sledeća ‘igračka’ (doduše više za ženu) ali planiram i sebi u doglednoj budućnosti da pazarim neki IP4/4S

preskupi su mi SimFree modeli pa vidim da ima značajnije jefitnijih sa Gevey/XSim karticama ...

zanima me šta zapravo sa tim gubim? Da li je moguć update iOSa sa takvim telefonom? (ovo na 3GS znam da moram da čuvam neke one SHSH i trista čuda .. pa sam za sada ‘zakucan’ na 4.1 jer se bukvalno plašim da uđem u update da ne izgubim GPS koji mi je do sada trebao nebrojeno puta…)

ako uradim update da li moram da jurim i ‘noviji’ (ako tako nešto uopšte postoji) gevey/xsim ili uopšte ne mogu update ili ću da ga nepovratno zaključam ?

zahvaljujem na odgovoru 😊

Profile

Posted: 13 May 2012 09:21 AM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Što se tiče 3gs-a tu možeš da radiš update, ali isključvo sa CUSTOM FIRMWARE-om, koji si sam napravio, i kroz pwnage tool izabrao opciju koja ne update-uje firmware. Istu stvar radiš i sa IP4, ali to samo pod uslovom da ima bb koji se može sw otključati… U slučaju xsim i Gevey generalno ne preporučujem ni jednu od te dve varijante jer imaju previše nedostataka. Informiši se malo po netu pre nego što se odlučš, jer ja moj 3gs simfree, i pored toga što je dosta sporiji od četvorke, ne bih menjao za zaključan noviji telefon, pa da je i 100x brži. Ovako ne boli mozak 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

‹‹ iPad početnik      TimeTracking aplikacija ››