mikenziyu wrote:
Kakve veze ima baterija sa menjanjem HDD-a.
A odakle iStyle-u licenca za servis ako nema licencirane servisere?
I na Apple sajtu stoji da se baterija puni kada padne ispod 10%, a da se skine sa punjača kada se napuni i da se barem jednom mesečno pusti da se skroz isprazni baterija.
Dakle ako sam ja razumeo, neko će da sačeka da mu crkne HDD jer neće da menja isti u iStyle Servisu.
Ima i Begram licencu, može i tamo da se odnese iMac.
Prijatelju Macola je najbolji servis, najbolje mesto da kupis Mac i sve sto ima veze sa Apple proizvodima u Srbiji je najbolje da ima veze i sa Macolom !
Ne valja ni iStyle koji je do nedavno bio jedini servis koji je sredjivao masine u garanciji (cak i one kupljene u Macoli); niti bilo ko drugi ko ima jabuke u prodaji.
Od skoro pored iStyle mozes da biras i Begram za masine pod garancijom, ali zapamti da su i oni podjednako uzasni kao i iStyle, ali prosto nemas alternativu jer Macola jos uvek nije autorizovani servis.
Ne valja ni Apcom (isto sto i iStyle, jedna firma) od kojih Macola uzima sve sto ima jabuku na sebi jer je jedini ovlasceni uvoznik za, opet, sve sto ima jabuku na sebi.
Nesto od toga sam ja znao i zato sam i kupio iMac u Macoli, gde sam dobio sasvim dovoljno netacnih informacija o nekim ‘sitnicama’. Takodje nisam dobio nekoliko veoma potrebnih informacija o, opet, nekim sitnicama.
Moje iskustvo sa servisom u iStyle:
-Nazvao ih telefonom
-Sve sto su trazili dostavio im mail-om
-Nazvali me kada su i rekli da ce me nazvati
-Predao uredjaj na servis
-Prosetao po TC Usce i popio kafu (nisam stigao opusteno jer su bili iznenadjujuce brzi)
-Pokupio svoj Mac posle 45-60 minuta
-Otisao kuci srecan
Ocekujem da sam gori od iStyle jer sam upravo rekao nesto lepo o njima.