‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›
5 of 8
Predlog za reviziju pravila postavljanja oglasa
Posted: 24 October 2011 09:41 AM   [ # 61 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7597
Joined  2005-04-28

sirNemanjapro [PTS] wrote:

Sam Milan je odbio da reaguje u par navrata, namerno, iz njemu znanih razloga.

Na šta sam tačno i precizno odbio da reagujem?

Jedino što sam tebi odbio da uradim je da brišem postove onih članova i da banujem članove koji su, po tebi, ‘vređali Benchmark forum’.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 25 October 2011 04:25 AM   [ # 62 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  427
Joined  2005-11-24

A kada je bilo ‘rapeovanje’ karma dugmeta? A to što preprodavci (&#269;ast izuzetku kao što je Mario) nesmetano krstare po oglasima? A to što je potpuno legitiman kaubojsko-gerilski sistem ‘otimanja’ oglasa?

Vre&#273;anje Benchmarka pored svega ovoga i nije toliko važno. Moje je bilo da skrenem pažnju, ništa više.

Signature 

Redmond, start your photocopiers.

Profile

Posted: 25 October 2011 04:38 AM   [ # 63 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

Ruku na srce, da ne bude da samo nešto prebacujem. Karma sistem jeste kasnije izbačen, ali dok je ta igranka trajala, niko nije reagovao.

Kod preprodavaca, to je možda do verovanja da su svi preprodavci pošteni kao Mario. Sada ne osuđujem nikoga ponaosob i generalno smatram da preprodavcima ovde nije mesto.

Osobe koje prodaju rezervne delove/polovne, mislim da su od koristi zajednici, ali više od toga nikada ne mogu da prihvatim. Koja je poenta njihovog dolaska na forum, da okače oglas?

Što se tiče otimanja oglasa, već sam o tome pisao naveliko i naširoko, pa neću da ponavljam. Koga interesuje neka pretraži forum. Samo sam hteo da kažem da je zajednica ćutala kada se to dogodilo. Puj pike ne važi. Uveren sam da to nije u redu, no dobro.

Vređanje nekoga ne znam u čju korist ide. Prvo ruži forum i njegovo lice pred ljudima koji ga prate/čtaju, a sve i da je to vređanje korisno, nisam siguran da ćete od toga biti lepši/bolji/pametniji.

Signature 

Profile

Posted: 25 October 2011 07:29 AM   [ # 64 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Da je srece ne bi uopste trebalo biti pravila za postavljanje oglasa.
Mislim, koliki idiot trebas biti da ostavis svoj posao da bi sjeo i krenuo da kucas zasto mislis da je cijena po kojoj komsija prodaje kravu smjesno velika?

Preprodavci i karme,zasto bi to ikom smetalo?
Normalnom.

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 25 October 2011 07:56 AM   [ # 65 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7597
Joined  2005-04-28

A kada je bilo ‘rapeovanje’ karma dugmeta?

Šta je trebalo tada da uradimo, ručno da ti vratimo karme kako bi bio zadovoljan? Zato su i ukinute (hvala ljubishi što je to presekao); da se ne bi zamarili s raznim primedbama.

A to što preprodavci (čast izuzetku kao što je Mario) nesmetano krstare po oglasima? A to što je potpuno legitiman kaubojsko-gerilski sistem ‘otimanja’ oglasa?

Kako znaš ko je preprodavac, a ko je dobio malo više sitnica iz inostrantstva pa prodaje?

Vređanje Benchmarka pored svega ovoga i nije toliko važno. Moje je bilo da skrenem pažnju, ništa više.

Uopšte nije bilo reč o vređanju Benchmarka, jer ako je tako, onda je i onaj što se naljutio na reč ‘Sinak’ isto u pravu.

Post edited by: madamov, at: 2011/10/25 07:56

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 26 October 2011 07:43 PM   [ # 66 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  58
Joined  2011-10-25

Uh,ja sam nov… Evo moj predlog (pa radite sa njim sta hocete);mozda bi bila dobra ideja dozvola za postavljanje oglasa posle posle odredjenog broja postova.😊

Signature 

"Po Jabuka svaki dan

Profile

Posted: 26 October 2011 08:33 PM   [ # 67 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3203
Joined  2005-05-07

Darko, nisi dugo na forumu pa i ne znaš, to sa ovim forumom jednostavno nije moguće, tako da eto sad znaš u čemu je problem… A predlog kao predlog je super 😊

Signature 

———————————————————————————————-
Mac mini, Mac16,10
iPhone 16Pro

Profile

Posted: 26 October 2011 10:08 PM   [ # 68 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  58
Joined  2011-10-25

Nista,onda… Pokusao sam da pomognem… 😊

Signature 

"Po Jabuka svaki dan

Profile

Posted: 26 October 2011 10:26 PM   [ # 69 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

Hvala Ljubiši, i da ne komentarišem dalje, jer je time sve rečeno.

Ne treba da bacamo pasulj da bi videli da je neko preprodavac. Pogledaš teme u zadnjih npr. 2 meseca i vidiš koliko je korisnik postavio oglasa. Sticajem okolnosti, ja sam baš u to vreme počeo da pratim oglase kada je dotični krenuo da ih štancuje sa GrandParada sloganima.
Prosto, šta ima forum od toga, šta ima MacSerbia od toga… Samo višak entry u bazi, žali Bože bandwitha na takve gluposti.

@cika_kosta Čika Kosta je čovek od akcije (rabadžijski sindikat, lovačko udruženje…); hajde da napravimo neki fond za novi forum. Neka svako da po, lupam, 5 evra i eto.

Znam da će posle biti problem integracija sa sajtom, ali ja nemam neke velike ljubavi prema Mambu.
Koliko sam razumeo već je kupljen (ee); pa eto i onako je vreme za ‘rastanak’ sa starim.

@bu2nin, pa ne znam, možda je prava stvar uključti se u temu kada počnu da zapitkuju pa ih onda pitati. Ja se ne sećam da sam radio tako nešto.

Ako sam razumeo tvoj stav po pitanju preprodavaca. Ti voliš da nekome umesto XXX dinara, daš XXX + 20% NEKA_VALUTA za istu stvar i u istom stanju?
Izvini, ja ne.

Post edited by: sirNemanjapro [PTS], at: 2011/10/26 22:28

Signature 

Profile

Posted: 26 October 2011 10:44 PM   [ # 70 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Nemam pojma sta si htio da kazes.Ljudi u oglasima prodaju stvari u kolicini i za sumu koja njima izgleda realno,nema tu neke filozofije,da bi se ovoliko o tome pricalo.
Ponavljacu dok ne dosadi.

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 26 October 2011 10:54 PM   [ # 71 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  479
Joined  2009-03-13

Ne treba da bacamo pasulj da bi videli da je neko preprodavac. Pogledaš teme u zadnjih npr. 2 meseca i vidiš koliko je korisnik postavio oglasa.

kakve veze ima dal je neko preprodavac, teletabis ili vanzemaljac imaju jasno definisana pravila za postavljanje oglasa u njima se ne pominje da je zabranjeno da oglase postavljaju preprodavci, teletabisi ili vanzemaljci i to je to, svaka dalja prica je suvisna…

Signature 

¸.·´&#175;`·.´&#175;`·.¸¸.·´&#175;`·.¸>
.¸¸.·´&#175;`·.¸>

Profile

Posted: 26 October 2011 10:59 PM   [ # 72 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Nemanja, to što ne voliš da nekome daš XXX+20% je tvoja stvar. Ima ljudi očgledno koji smatraju da je i tih tvojih XXX+20% ustvari XXX. Ljudi imaju pravo da prodaju šta hoće i za koliko hoće. Tvoje kao potencijalnog kupca je da kupiš ili ne.

Sva ova priča sa preprodavcima se na kraju svede na to da se tebi cene ne sviđaju. Za primer, ja sam češće u poslednje vreme viđao da ljudi koji su kupili mašinu pre godinu, dve ili tri za nju traže smešno mnogo, jer su je oni platili boga oca. Preprodavac zna koja je tržišna vrednost, napiše da li želi da se cenjka i slično, pa ako si i ti kupac, lako ćete se oko cene dogovoriti, jer je njemu u interesu da je proda, da mu ne stoji novac.

A za novi forum mislim da i ptice već na grani zanju. Kupljen je, ali je problem pravovremenog importa stare baze, da ne bude da počnjemo bez ikakve baze od ranije. Morala se raditi konverzija baze, Miki je uradio koliko je stigao, ali ne stiže od svog posla da privede posao kraju. Na to sve ide i pravljenje novog dizajna sajta. Kad bude biće.

E da, a forum ima koristi od poseta. Nekad se ljudi sete pa kliknu ba SMUG baner kada kupuju neki softver, pa i SMUG-u kapne po koji cent. Bwidth nam je ionako poklonjen, a hosting kompaniji čji baner takođe imamo istaknut u ovom obimu u kome se to dešava na našem sajtu samo može ići u prilog.

Profile

Posted: 26 October 2011 11:16 PM   [ # 73 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

bu2nin, zato što čtaš ono što želiš da čtaš.

Ljudi u oglasima prodaju stvari u kolicini i za sumu koja njima izgleda realno,nema tu neke filozofije,da bi se ovoliko o tome pricalo.

Koliko ja razumem tebe, ti misliš da se ja bunim što su cene velike. Izgleda da nisi razumeo ili namerno vodiš priču na nešto što ja niti sam napisao niti mislio.

Mario, to što si ti insinuirao, ja nisam napisao. To je tvoje tumačenje, a izgleda da si se pronašao uvređenim, a stvarno nema razloga.

To da li meni smeta cifra ili ne, opet, nije tema ovoga. Ti poistovećuješ sebe i one što vršljaju po Bubanj potoku i Limundu. Koliko znam, nema razloga. :dry:

E da, a forum ima koristi od poseta. Nekad se ljudi sete pa kliknu ba SMUG baner kada kupuju neki softver, pa i SMUG-u kapne po koji cent. Bwidth nam je ionako poklonjen, a hosting kompaniji čji baner takođe imamo istaknut u ovom obimu u kome se to dešava na našem sajtu samo može ići u prilog.

Klasičan ‘Youre holding it wrong’ odgovor. Izgleda da stvarno nisam znao sa kim razgovaram.

Super vesti za forum. 😊

Signature 

Profile

Posted: 26 October 2011 11:25 PM   [ # 74 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  444
Joined  2010-12-04

Trudim se da se ne ukljuchujem u ovakve raspravke da ne bio davao nekome na znachaju, kome to ne treba nikako davati, ali dzaba….

Neko ko ne razume kako svet funkcionishe tj. on to ne voli, stvarno mu se mora zameriti dalje produbljivanje njegovih zelja, zahteva, troshenje njegovog vremena na nebitne, netachne stvari i na ko zna shta mu padne na pamet…...kad se uopshte ne radi o njemu.

Nego o zajednici,

CHAK chovek napomene da ze slaze da to doprinosi zajednici, i opet nastavlja po svome…..i dalje i dalje….
znachi neverovatan smor…. i uzaludno troshenje vremena ljudi koji odgovaraju na poruke trazeci pomoc…..nekome kome nishta nije jasno, a sve mu je jasno

Signature 

pezzoni007@yahoo.com
063/1962711

Profile

Posted: 26 October 2011 11:29 PM   [ # 75 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  444
Joined  2010-12-04

bu2nin, zato što čtaš ono što želiš da čtaš.

Ljudi u oglasima prodaju stvari u kolicini i za sumu koja njima izgleda realno,nema tu neke filozofije,da bi se ovoliko o tome pricalo.

Koliko ja razumem tebe, ti misliš da se ja bunim što su cene velike. Izgleda da nisi razumeo ili namerno vodiš priču na nešto što ja niti sam napisao niti mislio.

Mario, to što si ti insinuirao, ja nisam napisao. To je tvoje tumačenje, a izgleda da si se pronašao uvređenim, a stvarno nema razloga.

To da li meni smeta cifra ili ne, opet, nije tema ovoga. Ti poistovećuješ sebe i one što vršljaju po Bubanj potoku i Limundu. Koliko znam, nema razloga. :dry:

Klasičan ‘Youre holding it wrong’ odgovor. Izgleda da stvarno nisam znao sa kim razgovaram.

Super vesti za forum. 😊

totalno nejasan nastavak produbljivanja iluzije…nestvarne; stvorene ne shvatanjem shta ljudi pishi i shta savetuju….znachi dokle??....verovatno dok ne bude vreme za spavanje

Signature 

pezzoni007@yahoo.com
063/1962711

Profile

‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›
5 of 8