‹ First  < 4 5 6 7 8 > 
6 of 8
Predlog za reviziju pravila postavljanja oglasa
Posted: 26 October 2011 11:55 PM   [ # 76 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Nemanja, odgovor kakav zaslužuje briga što se pune tabele baze podataka 😊

Dobro, to što ti NE ŽELIŠ da platiš ono onih XXX za koje misliš da su uvećani za 20% ne mora naravno da znač da nemaš, nego jednostavno misliš da nije realno, ali je opet akcenat na tome da TI misliš da je to nerealno, jer forum samo beleži rast poseta.

Da sam ja taksista ti bi me pitao što se poistovećujem sa onima koji pokušavaju da oderu ljude sačekujući ih ispred stanice. Problem je opet u tvojoj definiciji preprodavca u kojoj se ogleda negativna konotacija. Svi problemi ovog sveta počnju u našoj percepciji njega.

Profile

Posted: 27 October 2011 12:02 AM   [ # 77 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

E da, i sam si dovoljno puta spomenuo mene u pozitivnom kontekstu, što mi samo može imponovati, jer se i trudim da u ovome za mene mogu samo reč hvale da kažu, nego sva ova priča je ovde jer smatram da dižeš prašinu nepotrebno.

Profile

Posted: 27 October 2011 12:07 AM   [ # 78 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  58
Joined  2011-10-25

Mozda je glupo sto se kao nov clan mesam u ove stvari,ali kategorija ‘Ostalo’ izgleda uzasno. Ljudi prodaju sta god stignu. Da li je ta kategorija vezana za Apple ili bas treba da izgleda ovako kako izgleda?

Signature 

"Po Jabuka svaki dan

Profile

Posted: 27 October 2011 12:15 AM   [ # 79 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Ja je doživljavam baš kako izgleda 😊 Da članovi zajednice ponude nešto što se ne može svrstati ni u jednu od prethodnih kategorija.

Profile

Posted: 27 October 2011 12:32 AM   [ # 80 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

sirNemanjapro [PTS] wrote:

... ti misliš da se ja bunim što su cene velike. Izgleda da nisi razumeo ili ..
....Mario, to što si ti insinuirao, ja nisam ....
... da li meni smeta cifra ili ne, opet, nije .... Koliko znam, nema ...
Super vesti za forum. 😊

Mislim da ti mene ne razumijes:
preko odgovora tebi,pokusavam da svima ukazem kako to izgleda osoba sa viskom vremena.da ne ponavljam odlican termin koji je tyrant nasao za takve (pogresno mislivsi da je on za nesto kriv)
Koji je cilj ovog razgovora? Da ukomplikujes nevjerovatno jednostavan pojam oglasi?
Molim te odgovori mi u deset redova ili vise.

Nevezano za ovo,mislim da je jasno da ja mislim da vecu zbrku prave borci za vise ‘pravila i reda,bozemoj’ u oglasima,nego sami postavljaci oglasa.

Post edited by: bu2nin, at: 2011/10/27 00:35

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 27 October 2011 12:39 AM   [ # 81 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  657
Joined  2010-12-13

@Pezzoni : momku je ocigledno zanimljiv zivot, pa je odlucio da podeli sa nama svoje raspolozenje. A da pogleda svoje postove unazad par meseci video bi da je pisao obicne baloney. Moj predlog je da se forum uredi po njegovim zeljama, ajde da mu svi ucinimo

Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+381 62 717 202 (Viber

Profile

Posted: 27 October 2011 01:13 AM   [ # 82 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-08-13

Ma,ne zanima me jeste ili nije zlostvljan.Vidio sam kad te totalno nepravedno dokacio,ali vidi,molim te,da ne ulazis u raspravu.

Imam jednu viziju oglasa gdje ljudi dodju,oglase nesto,i to nesto im neko kupi,ili predlozi da se nadju na nekoj cijeni….i to je to….harmonija i Hendl u pozadini…
...bez pravila,i zakona i zabrana… i deset ljutih gus…administratora….

Osnovna kultura.Svi je imamo.

Signature 

Profile

Posted: 27 October 2011 01:45 AM   [ # 83 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Molim vas da ne skrećete sa teme, ako uopšte ima šta više da se na istu kaže i da ne idete na kliničke projekcije.
Pobrisano je ono što smatram da tek ne vodi ničemu, mada ni ova rasprava sa Nemanjom ne vodi nikuda 😊

Profile

Posted: 27 October 2011 01:50 AM   [ # 84 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-08-13

Htio bih da ovako javno pohvalim korisnika rapttor za inovativne oglase:
covjek daje popust onima koji ga ne smaraju sa podpitanjima
zbog ovoga zazalim za karmama 😊

Signature 

Profile

Posted: 28 June 2012 10:29 PM   [ # 85 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  657
Joined  2011-01-19

Hajde kao jedan od onih koji se bave i prodajom, preprodajom da se oglasim u ovoj temi…

Dolazim i postavljam ovde oglase, uglavnom, ali to ne znaci da forum ne postujem i njegova pravila. Oglase uredno postavljam i ne vidim zasto bi mi to neko zabranio.

To sto ja ne ucestvujem mnogo ovde to ne znaci da nemam pojma o nicemu.

Zasto ne ucestvujem, iskreno, mogli biste preci na vBulletin jer je ovo zaista nepregledno za citanje, odgovaranje, kao sto neko rece PM je gotovo neupotrebljiv jer moram da klikcem jer nemam nikakvu notifikaciju.

SMUG je postovan forum, ako zelite da ukinete sekciju za prodaju niko vam ne brani.

Razumem taj deo gde zelite da uradite nesto po pitanju zaustavljanja koriscenja odrdjenih clanova samo zbog prodaje ali to je neminovno, niste ni prvi ni poslednji koji to zele ali to je i veliki posao, kontrolisati ko sta postuje, da li spamuje da bi nakupio postove ili je zaista verni clan.

Benchmark ima svoju politiku po tom pitanju i svaka njima cast da oni mogu toliko da prate sve clanove koji prodaju na njihovom forumu, sada to i nije toliko tesko koliko je bilo u samom pocetku dok nisu upoznali clanove koji su korisnici foruma a koji samo prodavci.

Ja sam redovan clan iPhone Srbija foruma, tacnije moderator, tako da sam sa problematikom oko clanova-prodavaca dobro upoznat, slicna ova debata se i kod nas vodila i neke stvari smo resili i poprilicno smo zadovoljni kako to kod nas funkcionise.

Uradite nesto po pitanju foruma da na nesto lici i bude malo pregledniji pa mi nece biti tesko da citam i ucestvujem u njemu, sada mi oci ispadaju sa ovim malim slovima i nepreglednim postovima…

To sto neko od vas ima 1000+ postova ne znaci da ja nemam pojma. Naprotiv…

@RigeRaja je pokrenuo ovu temu, ako njemu smetaju preprodavci sto onda uopste njih kontaktira kada zeli nesto sebi da kupi? Od mene je dva puta ‘kupovao’ i oba puta me ispalio. Rezervise i trazi do zadnjeg momenta jeftinije i samo te na kulturan nacin otpili.

Vama ni iz dzepa a moze da vam dodje u dzep, donosimo vam Apple proizvode po cenama kakvih skoro nigde nema u svetu, i jos vam smeta sto vam popularizujemo sajt i preko oglasa.

Profile

Posted: 29 June 2012 04:56 AM   [ # 86 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Ne vidim razlog zašto si se osetio prozvanim, s obzirom da nisi neko ko dođe, postavi oglas, proda i nema ga više? Čak sam i ja ljudima koji su me pitali od koga da uzmu iPad uvek preporučvao upravo tebe (a ima vas ovde koji ih valjate bar 2-3); s obzirom da si uvek ispao korektan, čak i kod onog jednog mog ‘ispaljivanja’ (koliko su samo puta mene ispalili pa ne kukam).
Poenta svega je uređivanje dela oglasa, kako bi postojao neki red i korisnici koji nisu ‘verzirani’ i ne poznaju neke ‘likove’ koji obitavaju i ovde, bili na neko načn zaštićeni.
Da ne tupim više i ne unosim bez razloga dodatno nervozu.

Profile

Posted: 26 October 2012 07:19 PM   [ # 87 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

Mislim da bi mogli malo vise da moderirate forum a manje da administrirate, odnosi se na obrisane postove u vezi G5 koji momak prodaje na 3-4 mesta i u vezi kojeg sam postavio jasno pitanje, kako i gde da ga kupim. Lepo se razdvoji oglas i ostatak prebacis na drugu temu gde se moze nastaviti jer je BITNO da ljudi vide ko i kako prodaje, a ne da nas neko pravi budalom ovde , na Kupindu, Limundu ili bilo gde. Dobro je kako za edukaciju kupaca tako i za edukaciju onih koji zele da budu prodavci.
Nisu decacka prepucavanja ako nekog pitas zasto prodaje na 3-4 mesta a realno samo na jednom ga moze prodati , ma kojem i po kojoj ceni odredi, ako se iz toga razvije rasprava, moze se jasno napraviti razlika izmedju trolovanja i konkretnih pitanja/odgovora koja se odnose na prodaju. To bi bar vecina vas koji su ovde i na drugim forumima na poziciji iznad, morali znati.
Ako je politika za ubuduce, oglasavaj , ne pitaj, ne odgovaraj, onda da se pridrzavamo toga.  Ovaj slucaj je bio odlican primer, doduse da se razdvojila rasprava od oglasa, sta mozete ocekivati. Nemam nista protiv momka, njegovo je pravo da prodaje gde i za koliko hoce, samo nisam zeleo da gubim vreme dajuci ponude ako nema nameru (a nema po njegovoj izjavi) da proda po ceni na zavrsetku aukcije ukoliko mu se ne svidja.

Signature 

&#63743; http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu &#63743;

Profile

Posted: 27 October 2012 07:37 AM   [ # 88 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Nikola, oglas sam obrisao zato što nema svrhe da postoje dva identična, a moje mišljenje je da se raspravom u oglasu ništa nije dokazalo/demantovalo.
Čovek ima pravo da prodaje i na 150 mesta, niko mu to ne može zabraniti. E sad, da li je normalno postaviti paralelno aukciju/prodaju - naravno da nije, bar nije moralno, ali mu to niko ne može zabraniti, a on nije povredio nijedno pravilo na forumu i nije nikoga oštetio.
Možda je tema trebala da bude razdvojena i diskusija premeštena u neki od podforuma, ali mislim da je ovo bolje rešenje, s obzirom na sijaset insinuacija nepotkrepljenih dokazima, pa da ne bi diskusija otišla tamo gde ne treba…
Oglas MORA da ima cenu i kontakt, ako nema ja ga brišem.
Da li je nešto na nekom drugom mestu paralelno oglašeno ne znam, niti mogu da proverim, niti je bitno, dogod korisnik ovde na forumu poštuje pravila i korektno se ponaša.

Profile

Posted: 17 December 2012 02:07 AM   [ # 89 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Kako ovo da regulišemo:

[img size=400][url=http://img268.imageshack.us/img268/4478/screenshot20121217at021.png]http://img268.imageshack.us/img268/4478/screenshot20121217at021.png[/img][/url]

Imaju broj telefona pa nek zovu i nude kol’ko ‘oće, nije ovo limundo B)

Post edited by: Darko Selaković, at: 2012/12/17 02:08

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 17 December 2012 04:58 AM   [ # 90 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Vala baš 😊

Profile

‹ First  < 4 5 6 7 8 >