Hajde kao jedan od onih koji se bave i prodajom, preprodajom da se oglasim u ovoj temi…
Dolazim i postavljam ovde oglase, uglavnom, ali to ne znaci da forum ne postujem i njegova pravila. Oglase uredno postavljam i ne vidim zasto bi mi to neko zabranio.
To sto ja ne ucestvujem mnogo ovde to ne znaci da nemam pojma o nicemu.
Zasto ne ucestvujem, iskreno, mogli biste preci na vBulletin jer je ovo zaista nepregledno za citanje, odgovaranje, kao sto neko rece PM je gotovo neupotrebljiv jer moram da klikcem jer nemam nikakvu notifikaciju.
SMUG je postovan forum, ako zelite da ukinete sekciju za prodaju niko vam ne brani.
Razumem taj deo gde zelite da uradite nesto po pitanju zaustavljanja koriscenja odrdjenih clanova samo zbog prodaje ali to je neminovno, niste ni prvi ni poslednji koji to zele ali to je i veliki posao, kontrolisati ko sta postuje, da li spamuje da bi nakupio postove ili je zaista verni clan.
Benchmark ima svoju politiku po tom pitanju i svaka njima cast da oni mogu toliko da prate sve clanove koji prodaju na njihovom forumu, sada to i nije toliko tesko koliko je bilo u samom pocetku dok nisu upoznali clanove koji su korisnici foruma a koji samo prodavci.
Ja sam redovan clan iPhone Srbija foruma, tacnije moderator, tako da sam sa problematikom oko clanova-prodavaca dobro upoznat, slicna ova debata se i kod nas vodila i neke stvari smo resili i poprilicno smo zadovoljni kako to kod nas funkcionise.
Uradite nesto po pitanju foruma da na nesto lici i bude malo pregledniji pa mi nece biti tesko da citam i ucestvujem u njemu, sada mi oci ispadaju sa ovim malim slovima i nepreglednim postovima…
To sto neko od vas ima 1000+ postova ne znaci da ja nemam pojma. Naprotiv…
@RigeRaja je pokrenuo ovu temu, ako njemu smetaju preprodavci sto onda uopste njih kontaktira kada zeli nesto sebi da kupi? Od mene je dva puta ‘kupovao’ i oba puta me ispalio. Rezervise i trazi do zadnjeg momenta jeftinije i samo te na kulturan nacin otpili.
Vama ni iz dzepa a moze da vam dodje u dzep, donosimo vam Apple proizvode po cenama kakvih skoro nigde nema u svetu, i jos vam smeta sto vam popularizujemo sajt i preko oglasa.